Vanmorgen ben ik opgestaan met een leuk idee, ik wilde vandaag (16/10/2021) mijn eerste blog bericht de wereld in sturen en dus ben ik er meteen na het ontbijt aan begonnen. Eerst een beetje aarzelend maar na een poosje dacht ik, let’s go Regina.
Het is misschien een cliché en ik wil vooral niet zielig klinken maar nu ik in de herfst van mijn leven ben vind ik het hoogtijd om even stil te staan bij het heden en wat er nog komen zal. Over het verleden wil ik niet teveel uitweiden, enkel een paar mooie herinneringen koesteren lijkt me meer dan voldoende.
In aanloop naar mijn 60ste levensjaar ben ik hoopvol en kijk ik vol spanning uit naar wat komen gaat, de meeste dingen zijn onbekend maar enkele leuke vooruitzichten wil ik wel verklappen. Waar ik het meest naar uitkijk is onze verhuis naar het zeetje en meer bepaald ‘Oostende’, Een hele ommezwaai in ons leven maar het is dan ook de allerlaatste keer dat ik verhuis. Om al het toekomstig beeldmateriaal van deze prachtige “Koningin der badsteden” een plaatsje te geven heb ik ook al meteen een Facebook groep genaamd ‘Fotogeniek Oostende & Belgische kustlijn” opgericht.

Geef een reactie