sfeerbeeld #herfst

Het einde van de zomer is een feit – daar is de herfst, de dagen worden korter en de nachten worden langer en zo proberen we mee te bewegen op het ritme van de natuur.

Zoals ieder jaar in de herfst blaast de wind de oranje-geel-bruin- en rood gekleurde bladeren van de bomen en de parken en bossen zijn bezaaid met een prachtig herfstpallet. Zoals alle seizoenen heeft ook de herfst heel wat moois te bieden, het is eveneens het uitgesproken seizoen om even stil te staan en tijd voor jezelf te nemen, erop uit te trekken en te genieten van deze prachtige periode. Heerlijke stoofpotjes maken en ’s avonds in de zetel onder een warm dekentje met een kopje thee. Het is ook pompoenen tijd, al ben ik hier niet zo’n fan van maar je kan geen boerderijtje voorbij rijden of je wordt aan deze Halloween periode herinnerd.

Ik wens iedereen een gezellige herfst toe en geniet vooral van de mooie kleuren en geuren van de natuur tijdens jullie herfstwandelingen. Gewoon doen, trek je laarzen aan en ga het bos in, dit is de beste remedie tegen een herfstdepressie.

Herfstsfeerbeelden

Geef een reactie