red and brown fruits wreath

The most wonderful time of the year 🎄

Het is weer bijna zover, de goede Sint is pas vertrokken en Kerstmis komt er al weer aan, … wordt het een witte? We zullen zien. We vieren de geboorte van Jezus Christus en traditiegetrouw gaat dit gepaard met gezelligheid en familiaal genot. Bij Kerstmis denk ik vooral aan sfeer, gezelligheid, lichtjes, kerstmarkten met gluhwein en vele kraampjes, vrede, heerlijk eten en cadeautjes, maar vooral, …. samen zijn met de familie, … de meest knusse tijd van het jaar breekt aan.

Buiten is het meestal erg koud – maar met een beetje geluk wordt het een #Winterwonderland – en binnen maken we het super gezellig door de kerstboom prachtig te versieren en vele lampjes en kaarsjes te branden zodat geleidelijk aan het hele huis in Kerstsfeer baadt, een heerlijke tijd vind ikzelf.

Kerst is uiteraard ook cadeautjes-tijd, onder de kerstboom ligt het bezaaid met pakjes groot en klein in super glanzend kerstpapier met flashy strikjes errond, het zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes.

Ook buiten proberen we voor een ‘welkom’ gevoel te zorgen voor onze gasten en voorbijgangers, we zetten een extra kerstboompje aan de voordeur met leuke sfeerverlichting en/of een zelfgemaakte kerstkrans tegen de voordeur, … gezelligheid troef!

Ik wens iedereen een zalig Kerstfeest, een spetterend eindejaar en geniet van deze super gezellige tijd.


Geef een reactie